BUSINESS SCAN

De Business Scan doen wij op basis van een persoonlijk gesprek. In het rapport dat wij naar aanleiding van dit gesprek opstellen, komen onder anderen strategische en marketingcommunicatie vragen aan bod en bekijken we uw bedrijfsdoelstellingen, de inrichting van uw organisatie, uw huidige online en ofline comunicatie en een aantal van uw concurrenten.

Vanzelfsprekend maken we ook een uitvoerige analyse van uw website: het design, de content, de gebruiksvriendelijkheid, het gebruik van zoekwoorden en ook bekijken we of uw site geschikt is om op een Smart Phone te bekijken.

Elke  Google Adwords Campagne start met een GRATIS Business Scan zodat wij een gerichte Google Adwords campagne kunnen maken. Maar ook omdat wij vanuit deze Scan op een breder vlak met u kunnen meedenken over uw communicatie en (indien wenselijk) over bedrijfsstrategische vraagstukken.

MasterClick kan op een zeer breed vlak met u meedenken omdat MasterClick onderdeel is van DEC Nederland. DEC Nederland is een full service adviesbureau voor het MKB en adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van financiën, strategisch bedrijfsadvies, marketing, sales, communicatie en subsidies.

Door deze MKB-expertise kunnen wij ook meedenken over het offline laten groeien van uw bedrijf en het in goede banen leiden van uw online successen. Wij zien online marketing als onderdeel van uw totale marketingplan en uw strategische bedrijfsdoelstellingen en denken graag op alle vlakken met u mee.

Wilt u meer weten over de expertises van DEC Nederland, klik dan hier.

Wilt u een afspraak maken voor de GRATIS Business Scan klik dan hieronder.

Maak nu snel een afspraak!