HET GOOGLE NETWERK

De bundel van sites die we het Google Netwerk noemen, is onderverdeeld in groepen om je meer controle te geven over waar je jouw advertentie wilt weergeven:

Via de DEC MasterClick Business Scan zullen we bepalen wat jouw doelstellingen zijn en via welk netwerk je het beste kunt adverteren: het Zoeknetwerk, het Displaynetwerk of beiden.

Het zoeknetwerk

Het zoeknetwerk van Google omvat Google.nl, Google Maps en andere zoeksites die als Google-partner advertenties weergeven.

Display-netwerk

Via het display-netwerk kun je met aantrekkelijke beeldadvertenties (en animaties of filmpjes) bezoekers bereiken op een verzameling websites, waaronder Google Finance, Gmail, Blogger en YouTube. Dit netwerk bevat ook mobiele sites en mobiele apps. Ook kan je ervoor kiezen om tekstadvertenties via het Display-netwerk te promoten omdat we via dit netwerk, websites voor een hele specifieke doelgroepen kunnen bereiken (denk bijvoorbeeld aan een site voor speciaal voor wielrenners of bergbeklimmers.

Over het algemeen worden advertenties in het displaynetwerk gebruikt om de naamsbekendheid van de adverteerder te vergroten.

Wist je dat Het Display Netwerk 90% van de internetgebruikers wereldwijd bereikt en het meer dan 2 miljoen sites van uitgevers omvat? (Bron: Google 2013)

Maak nu snel een afspraak!