Google+

ONS TEAM

Wil je kennis maken met onze specialisten, bel dan met T: 035 772 62 74

Richenel van ‘t Kruys

Directeur van MasterClick en DEC Nederland en Gecertificeerd Adwords Specialist

“Door slim en strategisch na te denken kun je namelijk met relatief weinig geld en inspanning een toppositie in Google bereiken.”

Marjolein Visser

Adviseur Marketing- en communicatie en Google Adwords Specialist

“Ik ga graag met je in gesprek over een goede Adwords campagne die goed aansluit bij jouw andere communicatie uitingen.”

ORGANISATIE

De medewerkers van DEC MasterClick zijn allen door Google Gecertificeerde specialisten met een brede achtergrond. Wij denken graag vanuit een bedrijfsstrategische wijze met je mee over het inzetten van Google Adverteren en Zoekmachine Optimalisatie.

DEC MasterClick kan op een zeer breed vlak met je meedenken omdat DEC MasterClick onderdeel is van DEC Nederland. DEC Nederland is een full service adviesbureau voor het MKB en adviseert en ondersteunt bedrijven op het gebied van financiën, strategisch bedrijfsadvies, marketing, sales, communicatie en subsidies.

Door deze MKB-expertise kunnen wij ook meedenken over offline laten groeien van jouw bedrijf en het in goede banen leiden van je online successen. Wij zien online marketing als onderdeel van het totale marketing plan en strategische bedrijfsdoelstellingen en denken graag op alle vlakken met je mee.

Wil je meer weten over de expertises van DEC Nederland, klik dan hier.

Wil je een afspraak maken voor de GRATIS Business Scan

 

TEAM

Richenel van ’t Kruys: “sla de online plank niet mis!

Richenel is de oprichter van DEC MasterClick en DEC Nederland én één van de door Google Adwords gecertificeerde specialisten. De letters DEC staan voor De Entrepeneur Coach. DEC Nederland geeft MKB bedrijven advies op financieel en bedrijfskundig gebied.

Richenel: ‘Ik ben DEC begonnen omdat ik ondernemers in het MKB een warm hart toedraag. Ik vind het fantastisch om (startende) ondernemers te helpen bij het ontwikkelen en uitbouwen van hun bedrijf. Daarbij zie ik het als mijn taak kennis te delen en kansen en innovaties te zien waarvan mijn klanten kunnen profiteren. Steeds meer van mijn klanten vragen mij de om ook mee te denken over (online) marketing en sales. Online marketing of internet  marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie. Internet is zo diep in de samenleving doorgedrongen dat élk bedrijf de mogelijkheden van internet op strategisch niveau moet onderzoeken om de plank niet mis te slaan.

Wist je bijvoorbeeld dat 16,6 % van de aankopen inmiddels op een mobiel apparaat (smartphone of tablet) wordt gedaan. En zelfs 85% jouw producten of diensten via Google zoekt?

Ik wil mijn klanten graag begeleiden in de wereld van online strategie. Vandaar dat ik met de specialisten van DEC MasterClick een toegevoegde waarde bied op het gebied van online adverteren.

A-locatie op de Kalverstraat

Door slim en strategisch na te denken kun je namelijk met relatief weinig geld en inspanning een toppositie in Google bereiken. ‘Alsof je op een A-locatie in de Kalverstraat zit! Met als grote voordeel is dat jouw potentiële klant ook nog eens gericht naar je op zoek is’, vertelt Richenel.

 

Marjolein Visser

Marjolein heeft vanuit haar jarenlange ervaring als project manager bij diverse communicatiebureaus een brede kennis van marketing, sales en communicatie.

Net als Richenel heeft zij naast een Google Adwords Certificering, diverse trainingen op het gebied van Online Marketing gedaan. “ik ga graag met je in gesprek over een goede Adwords campagne die goed aansluit bij jouw andere communicatie uitingen. Ook denk ik graag met je mee over de inzet van Social Media”

Google+